Mijn werkwijze als waarnemend huisarts


Hulp tijdens uw afwezigheid, voor korte of langere periodes en ANW-diensten

Graag spring ik in wanneer u afwezig bent. U kunt mij benaderen voor kortere of langere periodes. Wilt u vaste dagen of flexibele inzet? Ik kijk graag hoe ik u kan helpen.

Ook voor ad hoc waarnemingen ben ik beschikbaar, neem vooral contact met mij op en ik maak tijd voor u. Mijn streven is bij wederzijdse tevredenheid te zoeken naar een meer structurele waarneming.

Ook ANW-diensten (avond-nacht-weekend) neem ik graag over van u. U kunt direct contact met mij opnemen. Ik kan voor u waarnemen bij HAP Holland-Midden, SHR, HAP Duin- en Bollenstreek en HAP Westland.

Ik heb momenteel ervaring met Promedico, Tetra-his en CGM-Mira. Werkt u met een ander His, dan kom ik graag van te voren even langs om dit systeem te leren kennen.

Voor een dagwaarneming reken ik €57,- per uur. Voor ANW-diensten sluit ik de vergoeding graag persoonlijk met u kort.

Werkgebied

Als waarnemend huisarts woonachtig in Voorschoten, bestrijkt mijn werkgebied regio Rijnland en Duin- en Bollenstreek. Dit betreft onder meer de volgende plaatsen: Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Warmond, Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Lisse, Hillegom, Teylingen, Nieuwkoop, Kaag en Brasem, Sassenheim, Hazerswoude, Zoeterwoude, Leiderdorp, Stompwijk, Hoogmade, Alphen aan den Rijn

Regio Rijnland & Duin- en Bollenstreek

Heeft u een dokter nodig?

Bent u patiënt en op zoek naar medische informatie?


Heeft u een medisch probleem of zit u met een medische vraag? Neem dan contact op met uw eigen huisarts. Wilt u liever zelf eerst wat opzoeken over uw klachten? Kijk dan op www.thuisarts.nl of raadpleeg de app “Moet ik naar de dokter?”.

Heeft u dringende klachten in de avond-, nacht- of weekenduren en kunnen deze niet wachten tot uw eigen huisarts weer bereikbaar is? Neem dan contact op met de huisartsenpost in uw regio, kijk hier welke huisartsenpost voor u van toepassing is.

Bel bij levensbedreigende situaties 112.

Thuisarts.nl - Betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw arts

Heeft u een klacht over mijn handelen?

Bent u ontevreden over mijn handelen of bent u van mening dat ik iets verkeerd heb gedaan? Graag ga ik met u in gesprek. Ik handel altijd naar eer en geweten, maar sluit niet uit soms fouten of verkeerde inschattingen te maken.

Neemt u in zo’n geval dus alstublieft contact met mij op. Komen we er niet samen uit kunt u zich altijd wenden tot de klachten en geschillencommissie. Ik ben aangesloten bij de SKGE alwaar men uw klacht in behandeling kan nemen.

Dien hier uw klacht inIndien wij er samen niet uit kwamen
 

Een betrouwbaar netwerk


Als eerstelijns zorgverlening vind ik het belangrijk dat ik kan bouwen op de ervaringen en hulp van collega’s. Daarom ben ik aangesloten bij een aantal professionele organisaties, waardoor ik u als waarnemend huisarts nog beter van dienst kan zijn.

  • SKGE - Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg
  • LHV Landelijke Huisartsen Vereniging
  • VvAA